MediaVilla | 31 mei | De toekomst van mobiliteit

Op 31 mei neemt MediaVilla een kijkje in de toekomst en wat de rol van de fiets kan zijn in de mobiliteitsketen, hoe we apps en nieuwe technologieën kunnen gebruiken en hoe we kunnen zorgen dat mensen hun gedrag ook aanpassen ten gunste van de fiets. Met Raymond Gense van PON (importeur van Volkswagen), Maud de Vries (Cycle Space Amsterdam) en Gerard Tertoolen (‘de Verkeerspsycholoog’).

Goed nieuws: het gebruik van de fiets neemt snel toe, zowel in aantallen als in gereden kilometers. Het is echter niet alleen maar goed nieuws wat we horen. Files op de fietspaden, overvolle stallingen en wildparkeren in de binnensteden. En dat terwijl iedereen net begint in te zien dat de fiets het ideale smeermiddel is voor de stedelijke mobiliteit.

CKA is partner van de MediaVilla-bijeenkomsten die iedere laatste dinsdag van de maand plaatsvinden in Stadsvilla Sonsbeek. Aangezien deze bijeenkomsten in ‘no time’ zijn volgeboekt, reserveerden wij voor CKA-leden 20 plaatsen. Als jij je aanmeldt voor een bijeenkomst en je komt onverhoopt op een wachtlijst, dan kan dit betekenen dat jouw aanmelding alsnog wordt gehonoreerd. Het enige wat jij hoeft te doen: meld je aan via MeetUp (ook indien er al een wachtlijst is) en vermeld altijd ‘CKA’ in je profiel.

 

Geef een reactie