Hannah Overdijk

Als plan A niet werkt, zijn er altijd nog 25 letters over in het alfabet.


Biografie

Ik denk dat we elkaar sterker kunnen maken en ik denk dat we elkaar wijzer kunnen maken. Dit zijn mijn uitgangspunten in alles wat ik doen. Wat is jouw kracht en kennis en hoe kun je die delen? Hoe doe je dat als ondernemer? Hoe doe je dat als medewerker van een organisatie? En hoe zorg je als organisatie dat je medewerkers hun kracht en kennis delen. Om samen sterker te worden.

Dat is voor mij ook de kern van de nieuwere manieren van werken die op steeds meer plaatsen zichtbaar worden. In kennis delen en krachten bundelen. In samen sterker worden. Het is de kern van NieuwerWerken. En het is de kern van Aan de Rode Tafel.

De afgelopen 30 jaar heb ik gewerkt als P&O-adviseur, als communicatieadviseur, als docent en als trainer/coach voor zelfstandige ondernemers. En in alles wat ik deed was de rode draad talenten zichtbaar maken, krachten bundelen en kennis delen.

In mijn bedrijf NieuwerWerken komt dat allemaal prachtig samen. Als ik organisaties adviseer hoe zij zich kunnen verbinden met hun interne en externe stakeholders. Als ik zelfstandige professionals help hun kracht te benoemen en in woorden te pakken. Als ik diezelfde professionals leer hoe ze pakkende teksten kunnen schrijven of hen wegwijs maak in de voortdurende veranderde wereld van sociale netwerken. Als ik samen met collega-ondernemers prachtige projecten zoals ZO Achterhoek tot een succes maak.

Aan de Rode Tafel organiseer ik een breed scala aan ontmoetingen voor verschillende doelgroepen en met verschillende doelen. Voorbeelden zijn SocialDinners, BrainstormBorrels, BoostBrunches, TeamTeas en MeedenkMaaltijden: Aan de Rode Tafel vind je mensen en ideeën die je verder brengen in het ontwikkelen van je bedrijf of je product.De rode draad is ook hier steeds het verbinden van mensen en ideeën.

Organisatie


Bij Hannah is de bedrijfsnaam waaronder voortaan al mijn activiteiten samenvallen. Als tekstschrijver, communicatiepartner, matchmaker en schakelaar help ik ondernemers en zelfstandige professionals van hun bedrijf een succes te maken. Ik maak zichtbaar, vindbaar en herkenbaar, help hen bij de ontwikkeling van hun ondernemerschap en breng hen in contact met andere ondernemers zodat ze elkaar kunnen versterken.

Expertise:
- Overheid en non profit
- Zelfstandig communicatie adviseur
- Communicatie advies bureau
- Gezondheidszorg en maatschappelijke
- Onderwijs
- Techniek
- Zakelijke en particulieredienstverlening
- Midden en kleinbedrijf

Vakgebied(en):
- Communicatieadvies
- Interne communicatie
- Digitale communicatie
- Redactie
- Interne communicatie
- Marketing communicatie
- Tekstschrijven productie
- Training coaching
- Journalistiek rtv/eindredactie
- Social media
- Pr
- Online communicatie