Ingrid Coppieters

Helderheid in hart, hoofd en op papier


Biografie

Als coach, trainer, tekstschrijver en -adviseur, bied ik helderheid in hart, hoofd en op papier. Dat doe ik met een warm, open hart en een scherpe blik. ik zie snel verbanden en breng gecompliceerde zaken terug tot de essentie, zonder de nuance uit het oog te verliezen. Met bijna 23 jaar aan overheidservaring in uiteenlopende communicatie- en HRM functies, vestigde ik mij in januari 2015 als zelfstandig ondernemer met diverse diensten in mijn pakket:

- allround tekstschrijven met een lichte voorkeur voor onderwerpen op het vlak van organisatiestrategie, verandermanagement, arbeidsvoorwaarden, juridische zaken en interne communicatie.
- Adviseren op het gebied van verandercommunicatie en interne communicatie binnen de overheid. Denken én doen: via strategie- en conceptontwikkeling naar concrete producten zoals het organiseren van de dialoog en het schrijven van veranderplannen, Organisatiebesluiten, beleidsdocumenten en nieuwsbrieven.
- Coachen van chronisch zieken, hun partners en overige mantelzorgers. Focus ligt daarbij op op bewustwording van belemmerende patronen, bevordering van zelfreflectie en stressreductie.
- Trainen in effectief communiceren voor bovengenoemde doelgroep.
- Begeleiden van creatieve denksessies voor overheden en bedrijfsleven.

Organisatie

Ingrid Coppieters coaching training en tekstadvies

Functie: Eigenaar


Expertise:
- Overheid en non profit
- Zelfstandig communicatie adviseur
- Zakelijke en particulieredienstverlening

Vakgebied(en):
- Communicatieadvies
- Corporate communicatie
- Interne communicatie
- Evenementen organisatie
- Redactie
- Tekstschrijven productie
- Training coaching
- Journalistiek rtv/eindredactie