John Wijbenga

Verbind de kansen!


Biografie

Ik ben een communicatieprofessional die samenwerkt bij en met organisaties die er écht willen zijn voor mens en samenleving. Die de interactie zoeken om zichzelf, hun dienstverlening of producten te verbeteren. Ik wil daarbij zo dicht mogelijk ‘op de doelgroep‘ zitten om de beste oplossing te vinden om te verbinden. Van strategisch advies tot uitvoering is mijn aanpak pragmatisch, creatief en resultaatgericht. Ik zie mogelijkheden voor verbeteringen, wil aanpakken, mensen inspireren en stimuleren. Ik sta bekend om mijn planning en organisatietalent en ben sterk in verander-, marketing- en corporate communicatie, positioneringvraagstukken, gebiedscommunicatie en creatieve interactie.

Mijn fascinatie en interesse in sport en sporters heeft mij in grote mate gevormd. Het pure, de passie en het kameraadschappelijke is wat me beweegt. Voor mij is sport meer dan een spelletje dat goed is voor lijf en geest of om naar te kijken. Sport brengt mensen samen en laat kinderen dromen. Daarin hebben clubs een belangrijke maatschappelijke rol. Kinderen leren er al jong dat samenspelen leuk is en leidt tot successen. Maar sport is nóg meer. Het is doorspekt van strategie, keuzes maken, presteren, najagen van ambities enzovoort. Dat boeit me en daagt me uit om het te doorgronden.

Organisatie

Radboudumc

Functie: senior communicatieadviseur

Het Radboudumc is een universitair medisch centrum. Voor ons is de mens en zijn of haar kwaliteit van leven het vertrek- en eindpunt. Bij alles wat we doen. We bieden onze patiënten topklinische en topreferente zorg en hebben een belangrijke maatschappelijke taak in het vergroten en verspreiden van kennis en kunde. Het Radboudumc wil voorop lopen in, of een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten.

Onze missie is dan ook ‘To have a significant impact on healthcare’. Deze missie verwezenlijken we door: het leveren van persoonsgerichte zorg (participatory en personalized healthcare), aantoonbaar onderscheidende kwaliteit te leveren, te participeren in duurzame professionele netwerken in de gehele keten en doelmatig met onze middelen om te gaan.


Expertise:
- Bank verzekering financiele dienstverlening
- Overheid en non profit
- Zelfstandig communicatie adviseur
- Communicatie advies bureau
- Gezondheidszorg en maatschappelijke
- Grootzakelijk
- Zakelijke en particulieredienstverlening
- Bouw vastgoed aannemingsbedrijven
- Midden en kleinbedrijf

Vakgebied(en):
- Communicatieadvies
- Corporate communicatie
- Interne communicatie
- Evenementen organisatie
- Redactie
- Events
- Marketing communicatie
- Tekstschrijven productie
- Zorg
- Klantcontact
- Corporate communicatie
- Corporate video
- Corporate communicatie / huisstijlmanagement
- Omgevingsmanagement
- Social media
- Pr
- Online communicatie