Niek Arts


Biografie

Bevlogen en ervaren communicatieadviseur, contentspecialist en schrijftrainer die graag helpt impact te maken. Impact die je maakt met goed verpakte en unieke verhalen en producties. Vanuit mijn journalistieke achtergrond en onderzoekende houding weet ik de kanalen te benutten waarop jouw doelgroep zich begeeft.

Naast het brengen van goede verhalen met pakkende content, is het belangrijk om organisaties en andere interne en externe partijen mee te krijgen. Dus: overleggen, schakelen en met creatieve ideeën mensen en organisaties in beweging krijgen! Ik plan, organiseer en motiveer graag andere professionals om samen vooruitgang en impact te creëren. Doe je mee?

Organisatie

Comcept

Functie: Communicatieadviseur

Communicatieklus binnen de publieke sector? Wij kunnen alles aan. Of het op rijks-, provinciaal, gemeente of waterschapniveau is, in een politieke of juist inhoudelijke context, detachering, projectcommunicatie, procesmanagement of een evenement. COMcept weet wat er moet gebeuren!


Wij maken de ultieme match tussen onze mensen en de opdracht. Zo bereiken we resultaten waar zowel wij als onze klanten trots op zijn. Met een altijd praktische en toepasbare communicatie-aanpak brengen wij de zaak in beweging. Strategisch, adviserend en uitvoerend. Wij leveren meerwaarde! En… we zitten altijd in de buurt.


Expertise:
- Overheid en non profit
- Zelfstandig communicatie adviseur
- Communicatie advies bureau
- Gezondheidszorg en maatschappelijke
- Onderwijs
- Recreatie en toerisme

Vakgebied(en):
- Communicatieadvies
- Interne communicatie
- Digitale communicatie
- Evenementen organisatie
- Redactie
- Tekstschrijven productie
- Training coaching
- Journalistiek rtv/eindredactie
- Zorg
- Online communicatie