Petra Obbes

‘If you don’t like where you are. Change it. You’re not a tree!’


Biografie

(zie Communicatiestrateeg (ai) hieronder)

Verandercoaching: Je wilt iets veranderen in je leven. Eigenlijk heb je alles prima voor elkaar, maar er knaagt iets. De baan die je hebt, of het leven dat je leidt, past niet meer helemaal bij je. Je merkt, dat je minder plezier en energie hebt, dan een poos geleden. Je denkt steeds vaker ‘Is dit het nou?’ Alsof je vaststaat op een kruispunt.

De verandering kan ook gebeuren zonder dat jij dat wilt. Door ontwikkelingen en veranderingen in je omgeving, of werk. Je denkt dan ‘Wat nu?’ Hoe nu verder?

Zelf gekozen, of niet. Je wilt focus, duidelijkheid en richting, zodat je verder kunt. Maar keuzes maken vind je best lastig, want keuzes hebben gevolgen. Je weet daardoor niet precies wat en hoe. Waar begin ik? Hoe kies ik een andere koers? En hoe ga ik om met die veranderingen?

Wat je wel zeker weet, is dat het tijd is. Tijd voor verandering. Je zoekt iemand, die hier samen met jou, praktisch mee aan de slag gaat. Hiervoor kun je bij mij terecht.

Ik wil eerst persoonlijk met je kennismaken (telefonisch, of videobellend). Daardoor krijg ik een beter beeld van jouw situatie en kan ik je vertellen wat ik voor je kan betekenen en waar ik in jouw geval de nadruk op wil leggen in het verandertraject. Als dit traject jou inderdaad verder gaat helpen, plannen we meteen de eerste sessie.

tel. +31 (0)650861902 | mail: petra@petraobbes.com

Communicatiestrateeg (ai)
Na ruim 20 jaar in het vak ben ik een ‘allrounder’, en zowel strategisch, als pragmatisch. Met veel plezier deed ik veel ervaring op met complexe communicatie- en verandervraagstukken bij verschillende organisaties in diverse branches.

Zoek je een senior-adviseur, die niet alleen adviseert, maar er ook voor zorgt, dat er ‘dingen gebeuren’ en totstandkomen? Dan ben je bij mij aan het goede adres.
Zoek je tijdelijk een manager? Dan kun je me ook benaderen.

Voor:
- Positionering en reputatiemanagement
- Verandercommunicatie en stakeholdermanagement: vanuit missie, visie en strategie mensen verbinden; met elkaar, met de organisatie en met hun omgeving
- Vind de vorm die mensen raakt: concepten bedenken én succesvol maken
- Versterken communicatiekracht van de organisatie o.a. leiderschapscommunicatie
- Managementconsultancy, people-, project- en communicatiemanagement.

Ik hou van nieuwe uitdagingen, dus uw vraag is niet snel te gek. Neem vandaag nog contact op voor een kennismakingsgesprek. Op dit moment ben ik voor maximaal 16 upw beschikbaar.

tel. +31 (0)650861902 | mail: petra@petraobbes.com

PS In m'n vrije tijd vind je me op m'n zeilboot Zeeheld

Expertise:
- Bank verzekering financiele dienstverlening
- Overheid en non profit
- Zelfstandig communicatie adviseur
- Communicatie advies bureau
- Creatieve sector kunst cultuur
- Techniek
- Zakelijke en particulieredienstverlening
- Bouw vastgoed aannemingsbedrijven

Vakgebied(en):
- Communicatieadvies
- Corporate communicatie
- Interne communicatie
- Evenementen organisatie
- Events
- Interne communicatie
- Marketing communicatie
- Training coaching
- Corporate communicatie
- Guerillamarketing
- Corporate communicatie / huisstijlmanagement
- Omgevingsmanagement
- Social media
- Pr
- Anders