Top. Hou deze opzet erin!

De eerste CKA-fluistersessie op 22 november jl. was spraakmakend. In een kleine groep kwamen we bij elkaar n.a.v. de zaak Brandon. Marjoleyn Vreugdenhil, in die tijd persvoorlichter bij de ‘s-Heeren Loo groep, nam ons mee in haar relaas over zorgen om zorg. ‘Top. Een echt kwalitatieve aanvulling op de programmering! Kennisdeling en relaties bouwen in intieme setting, geheimhouding verplicht. Met echt openheid van mens en zaken!’ volgens CKA-lid Jeannette Eygenraam. ‘Hou deze opzet erin!’ liet CKA-lid Eefje Aerts ons weten. Zodra het CKA-kernteam een geschikt onderwerp tegenkomt, dan nodigen wij je uit om, achter gesloten deuren, getuige te zijn van een bijzonder relaas.

Fluister je mee? |
Tijdens de vergaderingen van het CKA-kernteam stellen wij onszelf grote, maar vooral kritische vragen: is het nog van deze tijd om de bijeenkomsten te organiseren zoals wij dat doen? Wat moet er op de schop? Of hoe geven we onze leden een schop? Vrees niet: wij zijn niet baldadig. Maar we willen graag prikkelen. Hoe we dat moeten doen? Ook daar buigen we ons over.

Daarom organiseren we fluistersessies: tijdens deze sessies willen we méér dan het succes te weten komen. Hoe leerzaam en spannend is het om ook iets over de missers te weten te komen. We gaan dus op zoek naar de scherpere randjes.

Geef een reactie