MediaVilla Arnhem over de impact van digitalisering van de samenleving op steden

Op 28 april vindt de volgende meetup plaats van MediaVilla Arnhem. onderwerp is deze keer ‘De impact van digitalisering van de samenleving op steden’. De digitalisering van de samenleving heeft grote impact op de steden, zowel fysiek als sociaal. De digitale revolutie (of: derde industriële revolutie) is in volle gang en leidt tot een andere samenleving.

Een samenleving waar consumenten, bedrijven en overheden andere rollen hebben. Waar marktplaatsen veranderen, zoals je nu bijvoorbeeld al ziet bij alles wat door platform gedreven deeleconomie gebeurt. En wanneer komt de disruptie in het publieke domein van onderwijs, zorg en veiligheid?

Op dinsdag 28 april 2015 neemt Ger Baron, Chief Technology Officer van de Gemeente Amsterdam, ons mee in zijn visie op de stad als een platform. In Amerika bestaat de chief technology officer of CTO van een stad al langer, maar in Nederland is het een unicum. Ger Baron is inmiddels ruim een jaar CTO van Amsterdam en zal op deze avond zijn visie en ervaringen delen.

Meer informatie op de meetuppagina van MediaVilla Arnhem.

Geef een reactie