Nieuw bij CKA: subgroepjes op thema

Eens wat langer met een klein groepje vakgenoten brainstormen over een bepaald thema? Het kan met de subgroepjes waar de Communicatiekring Arnhem tijdens de ALV de aftrap voor gaf. Het idee is dat leden van de Communicatiekring elkaar ontmoeten in kleine groepjes, buiten de reguliere bijeenkomsten om, om over een bepaald thema te sparren, elkaar intervisie te geven, te brainstormen. Je hoeft niet per se ervaring te hebben met een thema, het idee is juist dat rijp en groen elkaar inspireren.

Het is aan de groepjes zelf om dit verder te organiseren, maar de CommunicatieKring helpt de leden graag om elkaar op thema te vinden.Tijd, vorm, locatie, duur, frequentie: het is allemaal aan de groepjes zelf om te bepalen hoe ze deze inrichten – en wie weet rollen er ook nog wel mooie ideeën uit voor een CKA-bijeenkomst.

Tijdens de ALV, onlangs in Bronbeek, is de basis gelegd voor de eerste groepen rondom de volgende thema’s:
– woordvoering
– crisiscommunicatie
– marketing
– social media
– interne communicatie
– bestuursadvisering
– acquisitie
– intervisie op persoonlijk functioneren
– gedragsbeïnvloeding

De mensen die zich voor deze groepjes hebben opgegeven, krijgen een dezer dagen een mail met de namen en mailadressen van de andere geïnteresseerden, en leden die zich bij een van deze thema’s willen aansluiten, kunnen dat melden via info@communicatiekringarnhem.nl. Wij brengen hen dan in contact met de rest van de groep.

 

6 thoughts on “Nieuw bij CKA: subgroepjes op thema

  1. Pingback: Subgroepjes komen goed op stoom | Communicatie Kring Arnhem

  2. Pingback: Vanessa Smith

  3. Pingback: free download google

  4. Pingback: download mozilla

  5. Pingback: java runtime

  6. Pingback: skype free download

Geef een reactie