Wie is CKA?
De Communicatiekring Arnhem is opgericht in 1984 en werkt sinds die tijd aan een regionaal netwerk van (marketing)communicatieprofessionals die werken en/of wonen binnen een straal van ongeveer 30 km rond Arnhem.

De leden van de communicatiekring zijn professionals die allemaal werken in één van de vele disciplines van het communicatievak. Voorbeelden zijn: corporate communicatie, nieuwe media, journalistiek, marketingcommunicatie, interne communicatie, PR, woordvoering en redactie. Alle niveaus zijn bij de Communicatiekring Arnhem vertegenwoordigd: van net afgestudeerden tot ervaren adviseurs, van medewerker tot manager (marketing)communicatie.

De Communicatiekring Arnhem is geen platform om eigen business te profileren of businessleads te genereren. Samen komen, samen delen, samen leren, dat is ons doel.

Wat ons als leden bindt? De passie voor het vak en de ambitie om het communicatievak verder te professionaliseren, meer te profileren en voortdurend te innoveren!

De Communicatiekring Arnhem is een vereniging met statuten.

Wij onderhouden contacten met andere regionale communicatienetwerken, waaronder de Communicatiekring Nijmegen, en met het landelijk georganiseerde Logeion.

Wat doet CKA?
Het kernteam van CKA bedenkt en organiseert zo’n 7-9 bijeenkomsten per jaar. Deze bijeenkomsten vinden doordeweeks in de middag of avond plaats in Arnhem. De inhoud is altijd wisselend. Van een fluistersessie waarbij we met een kleine groep langs gaan bij een bedrijf waar een crisis heeft plaatsgevonden om het echte verhaal te horen dat we niet in de media hebben gelezen tot grotere sessies met interessante sprekers uit de communicatiewereld. Ook organiseert CKA workshops op het gebied van bijvoorbeeld video, animatie, branding of SEO en gaan we geregeld langs bij bedrijven die iets toevoegen aan de stad en ons werkgebied. Als je lid bent van CKA mag je alle (op een enkeling na) bijeenkomsten gratis bezoeken.

Privacy
De Communicatiekring Arnhem verstrekt geen gegevens van haar leden aan derden, zonder uitdrukkelijke toestemming van dat desbetreffende(n) lid.