Geannuleerd | Let’s talk CKA + pizza!

20/04/2020 18:00 uur

Geannuleerd | Let's talk CKA + pizza!
Geannuleerd | Wegens Corona virus  Let’s talk about us! Praat mee over de toekomst van de CKA. “Ik ben bereid meer te betalen voor topsprekers” en “ik wil meer verschillende gezichten zien” of “5 bijeenkomsten per jaar is prima”. Tijdens de ALV van 16 januari raakten we niet uitgepraat. Vandaar: Aan tafel! Met pizza dus. Schuif vooral aan! Planning: 18:00-20:00 tafelgesprek met pizza Lokaal 1.6 van De Kleine Campus Statenlaan 8, Arnhem ps. Ook als je niet bij de ALV was ben je natuurlijk welkom om mee te praten!

Geannuleerd | Update Museum Arnhem

13/05/2020 15:30 uur

Geannuleerd | Update Museum Arnhem
Geannuleerd | Wegens Corona virus  City Life is hot and hard! Worden we allemaal in een dwingende marketingmal geduwd? Zijn we dadelijk niet meer dan data? Museum Arnhem laat ons graag de tijdelijke locatie in de Walburgiskerk zien en geeft ons een exclusieve update over de nieuwbouw en de nieuwe plannen als het over 2 jaar weer opengaat. Inclusief rondleiding tentoonstelling City Life: Dicht op de huid. Walburgiskerk als tijdelijk onderkomen De Kerk (Walburgiskerk) is de tijdelijke locatie van Museum Arnhem nu het museum wordt verbouwd. In juni 2018 hadden we met CKA een fluistersessie met directeur Saskia Bak over de mislukte aanbesteding. Inmiddels is de bouw gestart en verwacht het museum over twee jaar zijn deuren weer te openen. Museum Arnhem laat ons graag de tijdelijke locatie zien en geeft een update over de nieuwe plannen. Rondleiding tentoonstelling City Life Meer dan de helft van de wereldbevolking woont momenteel in een stad. Over tien jaar zijn er acht miljard mensen op de aarde. Twee derde daarvan zal in grotere of kleinere steden wonen. Die steden worden overal ter wereld gekenmerkt door vermarkting, beheersbaarheid en regulering en ‘reduceren’ mensen tot consumenten en data. Steeds meer mensen komen niet meer mee in het dwingende urbane ritme. Tegelijkertijd zitten treinen en metro’s overvol, slibben wegen dicht en worden groengebieden volgebouwd. We zitten elkaar almaar dichter op de huid. De Museumdocent van Museum Arnhem neemt ons mee door de tentoonstelling. Inloop: 15:15 Rondleiding: 15:30-17:00 Update Museum Arnhem: 17:00-18:00 Locatie Walburgisplein 1 Arnhem

Zomerborrel | Save the date

18/06/2020 18:00 uur

Zomerborrel | Save the date
Traditiegetrouw houden we ook dit jaar weer een zomerborrel. Hoe/wie/wat en waar laten we jullie later weten. Maar zet de datum vast in je agenda: 18 juni vanaf 18:00uur. We zorgen voor genoeg zomerse hapjes en drankjes!