13 jun | Op bezoek bij ‘vintage’ Alliander

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
13 jun 2017
17:00 uur

Locatie
Bellevue


In maart opende Alliander het geheel gerenoveerde hoofdkantoor ‘Bellevue’ aan de Utrechtseweg. Bijna de hele renovatie was circulair: 95 procent van de materialen die uit het bestaande gebouw zijn gehaald, zijn opnieuw gebruikt. En daar blijft het niet bij, het vernieuwde hoofdkantoor heeft bijvoorbeeld geen aansluiting meer op het aardgasnet. Voor de verwarming van het gebouw wordt alleen nog gebruik gemaakt van aardwarmte en -koude.

Op dinsdag 13 juni is Communicatiekring Arnhem te gast in dit innovatieve gebouw. Naast een rondleiding door het pand, gaan we natuurlijk in gesprek over de communicatie. We worden bijgepraat hoe Alliander de online communicatie heeft ingericht, wat hun visie is op crisiscommunicatie en waarom zij het jaarverslag als basis voor hun corporate communicatie nemen. Een bijzonder verhaal op een unieke locatie. Kom je ook? Meld je hieronder aan.

Datum: Dinsdag 13 juni 2017
Locatie: ‘Bellevue’ (hoofdkantoor Alliander), Utrechtseweg 68, 6812 AH Arnhem
Tijdspad: inloop 17.00 uur, start 17.15 uur, eind 19.00 uur, napraten tot 19.30 uur
Toegang: leden van Communicatiekring Arnhem reserveren via hun inlog. Introducees melden zich aan via info@communicatiekringarnhem.nl.
Aantal deelnemers: maximaal 25 personen

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

Geef een reactie