13 mrt | Verdient deze campagne champagne?

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
13 mrt 2018
19:15 uur

Locatie
Coehoorn Centraal


Het is weer verkiezingstijd en deze keer beslissen we als kiezer over de koers van onze gemeente. Op 21 maart om precies te zijn. Maar voor het zo ver is, gaan de politieke partijen campagne voeren. En in dit landschap van de keuze is reuze valt het vinden van de juiste PR strategie voor een politieke partij niet mee. Hoe val je op, maar ook hoe ga je niet af?

Op 13 maart krijgen de leden van de Communicatiekring Arnhem een kijkje achter de schermen van de VVD campagne. Fractievoorzitter en raadslid, Leendert Combee en campagneleider en lid van het landelijk VVD campagneteam, Steffenie Pape, nemen ons mee in hun campagne. Ze vertellen ons over de strategie, de timing, het proces maar ook over het budget en de (vrijwillige) personele inzet. Naast dat ze ons veel gaan vertellen, willen ze ook onze mening over de nieuwe VVD flyer.

Na afloop is er een borrel, helaas niet met champagne, en alle gelegenheid om na te praten met de nummer één en twee van de VVD Arnhem.

Programma
Datum: Dinsdag 13 maart 2018
Locatie: Coehoorn Centraal, gebouw CC3
Tijdspad: inloop 19.15 uur, start 19.30 uur, eind 21.00 uur, borrel tot 21.30 uur
Toegang: leden van Communicatiekring Arnhem reserveren via hun inlog. Introducés melden zich aan via info@communicatiekringarnhem.nl.
Aantal deelnemers: maximaal 40 personen

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

Geef een reactie