2 mei | De impact en toekomst van platformorganisatie­s

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
2 mei 2017
19:30 uur

Locatie
Stadvilla Sonsbeek


Martijn Arets spreekt op 2 mei tijdens MediaVilla Arnhem* over de impact en toekomst van platformorganisaties als Airbnb en Uber. Martijn reist de wereld over om in gesprek te gaan met de leiders achter deze ontwikkelingen. De laatste 4 jaar deed hij bijna 400 interviews in 13 landen om tot de kern van deze ontwikkeling te komen. Op 2 mei neemt hij ons mee in zijn expeditie door de platformeconomie en zal hij ingaan op de belangrijkste vraagstukken van een ontwikkeling die, in zijn overtuiging, de komende jaren iedere organisatie zal gaan raken.

Bijna dagelijks lezen we in de media over de zege en vloek van online platformen als Airbnb en Uber. Maar wat doen zij nu eigenlijk? Wat is de werkelijke impact? Wat zijn de meest belangrijke dilemma’s en waar gaat het naartoe?

Reserveren doe je niet via CKA, maar via MeetUp

*CommunicatieKring Arnhem is samen met Upstream en de Hogeschool Arnhem Nijmegen partner van MediaVilla Arnhem. Beleef iedere laatste dinsdag van de maand een interessante, prikkelende bijeenkomst met vakgenoten bij MediaVilla. Meld je aan via MeetUp. (Geef aan dat je lid van CKA bent, want 20 CKA-plaatsen zijn gegarandeerd!)

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

Geef een reactie