20 jun | Zomerborrel bij DE.GROEN

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
20 jun 2018
17:00 uur

Locatie
DE.GROEN


In goede traditie vindt de Zomerborrel van CKA plaats op ‘een plek die er toe doet’. En nu sinds het begin van dit jaar ‘Arnhem’ centraal staat, was de keuze voor Collectie DE.GROEN bijna vanzelfsprekend. Midden in de stad creëerden Marjolein de Groen en Peter Jordaan in een oud bankgebouw een huis voor de kunst. Na een lange leegstand staan de deuren wagenwijd open. Van het voorplein wordt weer volop genoten. En ook het achterplein is een inspirerende plek om de zomer in te luiden.

Wat gaan we doen?
We proosten op de zomer, zeggen welkom tegen de nieuwe kernteamleden en we zwaaien de voorzitter uit. We wachten met spanning af: zou er al een nieuwe voorzitter zijn? En we praten vooral bij. Er is tevens een buitenkans: de eerste 24 aanmelders krijgen een privérondleiding (afscheidcadeautje van de voorzitter).

Wat kun je verwachten tijdens de rondleiding?
Vanuit het atrium leiden het trappenhuis en de lift naar de privé-vertrekken op de eerste verdieping. Met een persoonlijke rondleiding in kleine groepen laten Marjolein en Peter de collectie graag zien. Dit is het hart van Collectie DE.GROEN. Hoge ruimtes, lange gangen, grote vertrekken en kleine kabinetten zijn bijzonder geschikt om de kunst in privé-sfeer tentoon te stellen. Op deze verdieping is er ook een mooi zicht op de lichtkoepel.

Hoe zit het met de inwendige mens?
Bij aanvang is er een zomerse cocktail (met of zonder alcohol) en een aantal combinatie proeverijen. Na de rondleiding is er een frisse snack en wordt de houtoven gestookt om pizza’s in te bakken, op vier verschillende manieren, geserveerd in slices.

Programma
Datum: Woensdag 20 juni 2018
Locatie: Collectie DE.GROEN, Weverstraat 40, 6811 EM Arnhem
Tijdspad:
> groep inclusief rondleiding
17.00 uur | Inloop in de bar met een welkomstdrankje en een proeverij
18.00 uur | Rondleiding voor de eerste 24 personen die zich hebben aangemeld
> groep zonder rondleiding
18.00 uur | Inloop in de bar met een welkomstdrankje en een proeverij
> allen
19.00 uur | Verzamelen beneden bij de bar, met een frisse snack. Pizza’s worden geserveerd.
21.30 uur | Afsluiting

Toegang: leden van Communicatiekring Arnhem reserveren via hun inlog. Let op: geef in het opmerkingveld aan of je wel/geen rondleiding wenst. Introducees zijn welkom en betalen €10,- (ter plekke te voldoen) en melden zich aan via info@communicatiekringarnhem.nl.
Aantal deelnemers: maximaal 50 personen

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

One thought on “20 jun | Zomerborrel bij DE.GROEN

Geef een reactie