21 mrt | Fluistersessie met Focus filmtheater

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
21 mrt 2017
18:30 uur

Locatie
Coehoorn Centraal


Op dinsdag 21 maart organiseert Communicatiekring Arnhem een fluistersessie* rondom de verhuizing van Focus Filmtheater naar nieuwbouw op het Kerkplein in 2018. De publieke opinie is hierover kritisch gestemd. Dat de huidige locatie op de Korenmarkt verre van ideaal is, is bekend. Maar dat er in tijden van grote bioscoopconcurrentie zo’n investering wordt gedaan in nieuwbouw, daarover is men uiterst kritisch. Zeker nu recent Stadsbioscoop Rembrandt de deuren sloot.

Tijdens de fluistersessie buigen artistiek directeur Henk Bitter en coördinator communicatie Kim van der Werff van Focus filmtheater zich met CKA over de communicatie-uitdaging: de transitie van oude locatie naar nieuwbouw. En vanzelfsprekend zullen de spoken uit het (recente) verleden niet onbesproken blijven: een imago dat in algemene zin aan ‘eerste generatie filmhuizen’ kleeft én de negatieve sfeer die rond het project Focus op het Kerkplein hangt. Hoe geef je dan glans aan de opening van het nieuwe gebouw?

*Wat is een fluistersessie? Communicatiekring Arnhem zoekt een paar keer per jaar naar prikkelende onderwerpen voor een fluistersessie. Achter gesloten deuren praten we – zonder verslaglegging in o.a. sociale media – over gevoelige kwesties en ontwikkelingen. Door deze intieme setting is het gesprek vertrouwd en kan er zonder barrières worden gefluisterd en gesproken.

Datum: 21 maart 2017
Locatie: Coehoorn Centraal (de exacte locatie wordt nog bekend gemaakt)
Tijdspad: inloop 18.30 uur, start 19.00 uur, eind 21.00 uur, napraten tot 21.30 uur
Toegang: alleen voor leden van Communicatiekring Arnhem. Bij de fluistersessies worden geen introducees toegelaten.
Aantal deelnemers: maximaal 12 personen

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

Geef een reactie