22 nov | Brandon, een verhaal over beperking en vrijheid

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
22 nov 2016
19:00 uur

Locatie
Grand Café Arnhemse Meisjes


Begin 2011 verschijnt er in het tv-programma Uitgesproken een schrijnend verhaal over Brandon. Een verstandelijk gehandicapte jongen die elke dag met een tuigje en een riem aan de muur wordt vastgeketend en al drie jaar niet meer buiten is geweest. De beelden zijn ronduit schokkend… Inspectiebezoeken, crisisberaad, een rij journalisten voor de deur en een spoeddebat in de Tweede kamer volgt. Verantwoordelijke organisatie: ’s Heeren Loo Zorggroep.

Stel je voor dat jij de persvoorlichter van ’s Heeren Loo bent. Wat komt er dan allemaal op je af? Welke keuzes maak je? Wat adviseer je de Raad van Bestuur die lichtelijk in paniek is? Hoe houd je al je 13.000 collega’s op de hoogte? En kun je zo’n heftige crisis gebruiken om uiteindelijk weer positief in het nieuws te komen?

Op dinsdag 22 november neemt Marjoleyn Vreugdenhil (persvoorlichter ’s Heeren Loo Zorggroep tijdens de uitzending over Brandon) ons mee in de hectiek van toen. Ze vertelt openhartig over haar dillema’s en twijfels. Wat ging zoals gepland en wat liep volledig in de soep? We blikken samen met haar terug op deze roerige tijd. En ze heeft ons verzekerd: je mag haar alles vragen!

Fluistersessie*
Om de intimiteit te bewaken en te zorgen dat er ook een echt gesprek kan ontstaan, kiezen we voor een bijeenkomst in een kleine setting: een fluistersessie. Er zijn maximaal 12 plaatsen, alléén voor huidige leden van CKA. Geef je dus snel op!

Programma
19.00 uur inloop
19.30 uur fluistersessie
21.30 uur bijkomen en borrel
Locatie: Grand Café Arnhems Meisje, Broerenstraat 41, Arnhem

*Het komt er op neer dat we tijdens een fluistersessie méér dan het succes te weten willen komen. Hoe leerzaam en spannend is het om ook iets te horen over de missers of ‘daar praten we liever niet over’. Maar fluisteren kan wel. We gaan dus op zoek naar de scherpere randjes.

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

Geef een reactie