25 jan | Arnhemse Liefdes Verklaring (ALV)

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
25 jan 2018
18:00 uur

Locatie
Het Arnhems Gemaal


De Algemene Ledenvergadering van Communicatiekring Arnhem staat op 25 januari 2018 in het teken van dat wat ons allen bindt: Arnhem. We maken het nog bonter, de ALV wordt een Arnhemse Liefdes Verklaring.

We vroegen schrijver en columnist Marcel van Roosmalen om ‘zijn liefde’ voor Arnhem op rake wijze te verwoorden; hij zal tijdens de ALV zijn woorden vleugels geven. En dat belooft wat, want in zijn columns, maar ook in zijn boeken komt Arnhem er vaak bekaaid van af. De uitnodiging van CKA maakte hem nieuwsgierig en hij kijkt er naar uit om er te zijn. Karin Jellema maakt zich vanuit Binnenstad Platform Arnhem sterk voor samenwerking. Zij is motor achter de Dit is PAS Arnhem. Alle leden die op 25 januari aanwezig zijn, ontvangen deze pas cadeau. CKA en BPA hebben de kaart voorzien van een tegoed, dat je in Arnhem kunt besteden. Ook is er een officiële verslaglegging vanuit het CKA-kernteam.

En bij een ALV hoort een locatie die bij het thema past. We prikten op de kaart het hart van Arnhem en kwamen uit bij Het Arnhems Gemaal*. Aan de Zuidkant van de Rijn legde dit toenmalige gemaal Malburgen droog en is het recent getransformeerd tot museumwoning en huiskamercafé. Er is drank. En er zijn borrelplanken, maaltijdsoep, broodplanken en zoet. Maar bovenal zijn we met elkaar. We zien je graag komen!

De ALV is alleen toegankelijk voor CKA-leden. Direct lid worden? Lijkt ons leuk! Mail dan naar info@communicatiekringarnhem.nl.

Programma

  • 18.00 uur Ontvangst met borrelplank

  • 18.30 uur Start met officiële gedeelte, Dit is PAS Arnhem en Marcel van Roosmalen

  • 19.30 uur Soep met broodplank met aansluitend koffie/thee en zoet

  • 21.00 uur Tot ziens!


* ‘Oh jeetje, hoe kom ik bij Het Arnhems Gemaal?’ horen wij je denken. Dat valt reuze mee! Tip voor Hannah: Vanuit Arnhem Centraal vertrekt er regelmatig een bus, het is drie haltes verder, op korte loopafstand van Het Arnhems Gemaal. Tip voor Marlies: Per fiets is het vanaf Arnhem Centraal 10 minuten en je parkeert deze voor de deur. Tip voor Thijs: De auto parkeer je er niet voor deur, maar iets verder op de dijk. Wij wensen je een goede reis!

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

2 thoughts on “25 jan | Arnhemse Liefdes Verklaring (ALV)

Geef een reactie