26 jan | Kantelen tijdens de ALV

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
26 jan 2017
17:30 uur

Locatie
Rembrandt theater


Ken je dat? Maakte jij het recent mee? Jouw bedrijf, je opdrachtgever of de organisatie waarbij je betrokken bent moet door omstandigheden kantelen. In de natuur komt zo’n kantelmoment dagelijks voor: ’s ochtends en ’s avonds, het blauwe uur. Aan het begin van het nieuwe jaar is dit het startpunt van onze ALV.

Op donderdag 26 januari vanaf 17.30 uur is onze locatie het Rembrandt theater aan het Velperplein. Bij uitstek een organisatie die recent moest besluiten om het over een andere boeg te gooien: van stadsbioscoop tot locatie met een nieuwe invulling. CKA heeft de primeur: wij zijn er het eerste evenement in de nieuwe constructie. Op het programma staat beeldend kunstenaar Anook Cleonne, zij is expert in het wakkermaken van bedrijven bij hun kantelmoment en inspireert ons met een energieke presentatie. Ook Bram Jeurissen zal het podium betreden. Bram neemt ons kort mee in de wereld van FNKE. Dit Arnhemse bureau viel recent op door bij een pitch niet aan de eisen te voldoen, maar door het juist over een andere boeg te gooien. Hoezo kantelen? Het CKA-kernteam neemt het officiële gedeelte van deze ledenvergadering voor haar rekening. En deze keer geen stamppotbuffet, maar lekkere happen en wat te drinken erbij. Meld je vooral aan! Wij zien je graag.

Programma |
17:30 ontvangst
18:00 ALV met een soepje
18:45 pauze met lekkere happen
19:15 inspiratie met Bram Jeurissen en Anook Cleonne
20:15 koffie/thee en toet
update > 20:30 inloop introducees
update > 20:45 film
update > 22:22 tot ziens!

Locatie | Rembrandt theater, Velperplein 10, 6811 AG  Arnhem

De ALV is alleen toegankelijk voor leden van Communicatiekring Arnhem. Nog geen lid en toch aansluiten bij de ALV? Mail dan naar info@communicatiekringarnhem.nl

Nieuw nieuw nieuw > Extra programma: filmpje pakken
We zijn blij dat het is gelukt: graag wilden we de ALV afsluiten met een prikkelende film, maar het was steeds niet duidelijk of dat op deze locatie-in-verandering zou kunnen. Ja dus! We sluiten de ALV af met een naprogramma: om 20.45 uur is de Italiaanse film Perfetti sconosciuti (regie Paolo Genovese) te zien. Een prikkelende film waarin een groep vrienden gezellig met elkaar eet en besluit om alle telefoons op tafel te leggen en alle binnenkomende berichten en telefoontjes met elkaar te delen. Want ze hebben toch niets te verbergen? En dan kantelt de sfeer.
Let op: Voor leden van CKA is de entree voor de film gratis. Leden mogen introducees uitnodigen om samen de film te zien. Introducees zijn welkom vanaf 20.30 uur en betalen 5€ per persoon (ter plekke contant betalen!). Vooraf aanmelden is niet nodig, maar als je meer dan vier introducees uitnodigt, mail dit dan naar info@communicatiekringarnhem.nl

We kijken er naar uit om je op 26 januari a.s. te ontmoeten.

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

4 thoughts on “26 jan | Kantelen tijdens de ALV

Geef een reactie