28 juni | Koninklijke Burgers’Zoo bij MediaVilla

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
28 jun 2016
19:30 uur

Locatie
Stadsvilla Sonsbeek


Op dinsdag 28 juni neemt Tim Lammers, Marketing Manager Koninklijke Burgers’ Zoo, ons tijdens Mediavilla mee in de wereld van een marketeer in een dierenpark.Koninklijke Burgers’ Zoo is wereldwijd misschien wel de meest bekende dierentuin van Nederland. In ieder geval online! Want wie herinnert zich niet de chimpansee van de Burgers’ Zoo die met een stok een filmende drone uit de lucht sloeg? De betreffende video op YouTube telt inmiddels meer dan 3 miljoen views.

Het is slechts één van de vele voorbeelden waarmee Burgers’ Zoo de belevenis van een offline dierenpark ook online weet door te vertalen. Denk daarbij aan VR en 360 graden video’s, online gamification en natuurlijk het gebruik van sociale media als Instagram, Facebook en Snapchat. Soms per toeval, zoals in het geval van de chimpansee en de drone, maar vaak ook vanuit een visie op de toekomst van dierenparken.

Tim Lammers is sinds 2012 marketing manager bij Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem. Tim is de enige marketeer in Nederland met -vanuit zijn kantoor- zicht op de pinguïns. Het werken tussen de dieren zorgt voor spannende marketing verhalen. Naast de vermarketing richting dagbezoekers is Tim ook verantwoordelijk voor het vermarkten van het Afrikaanse congrescentrum van Nederland, het Safari Meeting Centre.

CommunicatieKring Arnhem is partner van MediaVilla Arnhem. Beleef iedere laatste dinsdag van de maand een interessante, prikkelende bijeenkomst met vakgenoten bij MediaVilla; meld je aan via MeetUp. (Geef aan dat je lid van CKA bent, want 20 CKA-plaatsen zijn gegarrandeerd!)

 

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

Geef een reactie