28 mrt | MediaVilla > Rogier Smit: digitalisering dé prioriteit

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
28 mrt 2017
19:30 uur

Locatie
Stadsvilla Sonsbeek


Rogier Schmit neemt ons op 28 maart tijdens MediaVilla Arnhem* mee in de spelregels van digitalisering. Als Directeur Digital bij T-Mobile heeft hij digitale technologie leren gebruiken om nieuwe waarde aan klanten en medewerkers te leveren. Zo heeft T-Mobile de laatste jaren met succes online klantcommunities ontwikkeld, telt het T-Mobile klantenforum meer dan klanten en laat de T-Mobile CEO-app zien hoe je van medewerkers ambassadeurs maakt van je organisatie.

Reserveren doe je niet via CKA, maar via MeetUp

Net als bij T-Mobile staat bij veel organisaties digitalisering hoog op de agenda. Wat daarbij vaak wordt onderschat zijn de nieuwe spelregels die horen bij digitalisering. Nieuwe spelregels die regelmatig leiden tot grote misverstanden. Zowel intern in de samenwerking tussen medewerkers, als extern in het contact met klanten.

Aan de hand van praktijkcases en zijn ervaring bij T-Mobile neemt Rogier Schmit ons op dinsdag 28 maart mee in de spelregels van digitalisering. Enkele vragen waarop hij zal ingaan zijn:
– waarom digitalisering DE prioriteit zou moeten zijn voor uw organisatie
– waarom digitalisering mensenwerk is en niets voor IT
– waarom je de andere kant op moet leren sturen
– hoe je businessmodel zichzelf kan vernieuwen
– hoe je klantcontact de hele organisatie moet voeden
– hoe je ervoor zorgt dat iedereen in de organisatie mee kan in de snelle ontwikkeling

*CommunicatieKring Arnhem is samen met Upstream en de Hogeschool Arnhem Nijmegen partner van MediaVilla Arnhem. Beleef iedere laatste dinsdag van de maand een interessante, prikkelende bijeenkomst met vakgenoten bij MediaVilla. Meld je aan via MeetUp. (Geef aan dat je lid van CKA bent, want 20 CKA-plaatsen zijn gegarandeerd!)

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

Geef een reactie