28 nov | MediaVilla: A Roadmap to Society 3.0

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
28 nov 2017
19:30 uur

Locatie
Stadsvilla Sonsbeek


Ronald van den Hoff is een van de ondernemers achter Seats2Meet en schrijver van het boek Society 3.0. Van den Hoff is een sociaal ondernemer en heeft een interessante visie op de toekomst van onze samenleving waar traditionele organisaties die hun bestaansrecht ontlenen aan schaarste, gedoemd zijn te sterven. We leven immers in een wereld van overvloed. Overvloed die we vooralsnog onvoldoende benutten maar waarvan de beschikbaarheid door technologische ontwikkelingen beter inzichtelijk wordt en beter benut kan worden. Het is de basis van sociaal ondernemen oftewel de nieuwe deeleconomie.

Hoe die toekomst er precies uitziet is nog onduidelijk, maar Van den Hoff denkt dat een onderling afhankelijke economie waarbij sociale netwerken of zwermen van creatieve burgers, in wisselende constellaties, maatschappelijke waarde creëren een reeel toekomstscenario is.

Op dinsdag 28 november neemt Ronald van den Hoff ons tijdens MediaVilla Arnhem * mee in zijn visie op de toekomstige samenleving: A Roadmap to Society 3.0!

Reserveren doe je via Meetup

* CommunicatieKring Arnhem is samen met Upstream en de Hogeschool Arnhem Nijmegen partner van MediaVilla Arnhem. Beleef iedere laatste dinsdag van de maand een interessante, prikkelende bijeenkomst met vakgenoten bij MediaVilla.

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

Geef een reactie