29 nov | Media Villa | Starters: keep them in Arnhem!

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
29 nov 2016
19:30 uur

Locatie
Stadsvilla Sonsbeek


Startende ondernemers zijn onmisbaar om van Arnhem een echte ondernemersstad te maken. We hebben tal van afgestudeerde creatieve talenten die Arnhem moeten zien als een inspirerende werkomgeving. Hoe zorgen we er nu voor dat Arnhemse starters zich in onze mooie stad gaan vestigen?

Media Villa Arnhem heeft Paul de Bruijn van het project ‘Coehoorn Centraal’ en Daniel Spronk van ‘Eight Media’ gevraagd hun ervaringen te delen met starten van een onderneming in Arnhem. Wat maakt Arnhem zo interessant voor start-ups? Of wat juist niet? De vraag die we deze avond samen willen beantwoorden is: Hoe houden we starters in Arnhem en wat kan de gemeente, de onderwijsinstellingen en wij daar aan doen?

Discussie
Aan de hand van een aantal vragen/stellingen is er een discussie met elkaar over de verhalen van Paul en Daniel. Deelnemers gaan met elkaar in discussie over één vraag/stelling (1 x 20 minuten). Je kiest vooraf aan de #mediavilla026 één vraag/stelling. Dat doe je bij de ontvangst en vol is vol.

Kosten & aanmelden
Deelname aan Media Villa Arnhem is gratis. Koffie, thee, en bitterballen betalen Media Villa, HAN en CKA. De rest is voor eigen rekening. Het is verplicht om je te aan te melden voor de bijeenkomst via MeetUp. Er is plek voor max. 100 deelnemers per bijeenkomst! (Geef aan dat je lid van CKA bent, want 20 CKA-plaatsen zijn gegarandeerd!)

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

Geef een reactie