8 juni 2016 | Communicatie Coehoorn Centraal

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
8 jun 2016
18:00 uur

Locatie
De Boardroom, CC2


CKA heeft een primeur: de nog niet eerder belichtte communicatiestrategie achter het succes van Coehoorn Centraal. Voor het eerst wordt er ingezoomd op dit zorgvuldig geregisseerde avontuur. Creatief ondernemer Paul de Bruijn neemt ons op een interactieve manier mee in de communicatiestrategie achter Coehoorn Centraal.

Wanneer: woensdag 8 juni
Waar: CC2, de Boardroom, eerste etage (Bergstraat 33, 17, 6811 LC Anhem)
Parkeeradvies: Arnhem Centraal (tarief vanaf 18.00 uur: €0,50 p/uur)
Hoe laat: 18.00 uur ontvangst met fingerfood in het Coehoornpark, rondleiding om 19.00 uur, start programma 19.30 uur, einde 21.30 uur.

Wethouder Gerrie Elfrink zei bij de start in 2013: ‘Een energiecentrale voor creativiteit, waar chemie ontstaat en waar van alles kan gebeuren, dat is mijn droombeeld voor Coehoorn Centraal. Wát er zal ontstaan, is nu nog niet te zeggen. De gemeente Arnhem durft het als eerste overheid aan om zo’n spannend en gewaagd project te steunen.

Nog steeds is Arnhem hierin uniek. Coehoorn Centraal is een initiatief van de creatieve ondernemers Paul de Bruijn (communicatieadviseur) en Peter Groot (architect). In de wijk Coehoorn gebruiken zij vrijkomende panden om culturele en creatieve bedrijvigheid te bundelen, te stimuleren en uit te bouwen. ‘We willen de creatieve sector in Arnhem een boost geven.’ En dat is hen gelukt! In 2016 bruist Coehoorn Centraal van creativiteit en melden creatieve ondernemers vanuit heel Nederland zich met de vraag of ze zich hier alsjeblieft mogen vestigen. Maar dit ging niet vanzelf. Achter dit succes schuilt een wereld van communicatiemomenten die bepalend blijken voor een organische ontwikkeling in de goede richting. Wij horen als eerste dit verhaal van een collega communicatieadviseur en alle vragen mogen worden gesteld. Laat je verrassen en meld je hier direct aan.

 

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

2 thoughts on “8 juni 2016 | Communicatie Coehoorn Centraal

Geef een reactie