7 jun | Fluistersessie met Museum Arnhem

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
7 jun 2018
19:15 uur

Locatie
Het Arnhems Gemaal


In april 2014 wordt bekend dat de bouw van Kunstencluster ArtA in Arnhem niet doorgaat. De uitslag van de verkiezingen maakt dat het uitvoeren van de plannen in hun oorspronkelijke vorm niet meer realistisch is. Een grote meerderheid van de nieuwe gemeenteraad is tegen de komst van het Kunstencluster.

Museum Arnhem start vanaf dan met de plannen voor de verbouwing en vernieuwing van de huisvesting aan de Utrechtseweg. Op dinsdag 1 december 2015 stemmen burgemeester en wethouders in met de uitbreidingsplannen van Museum Arnhem. Met trots en overtuiging wordt in juni 2016 de architect geselecteerd en volgt het definitief ontwerp. Het museum herschikt zijn personeelsbestand en bereidt de tijdelijke sluiting van het museum voor. En dan gaat de telefoon: geen aannemer blijkt bereid om binnen het beschikbare budget de klus te klaren. Dan ben je directeur met een gebouw dat op slot is en voor onbekende tijd gesloten blijft. Wat gaat er dan door je heen? Hoe ga je daar vervolgens mee om? Maar vooral: hoe communiceer je hierover?

Op 7 juni is er een Fluistersessie* met Saskia Bak, directeur Museum Arnhem en Lotte Jansen Lorkeers, marketing en communicatie. Luister naar de ins & outs van deze ontwikkelingen en fluister mee over hoe jij denkt dat het zou moeten.

*Wat is een fluistersessie? Communicatiekring Arnhem zoekt een paar keer per jaar naar prikkelende onderwerpen voor een fluistersessie. Achter gesloten deuren praten we – zonder verslaglegging in o.a. sociale media – over gevoelige kwesties en ontwikkelingen. Door deze intieme setting is het gesprek vertrouwd en kan er zonder barrières worden gefluisterd en gesproken.

Programma
Datum: Donderdag 7 juni 2018
Locatie: Het Arnhems Gemaal
Tijdspad: inloop 19.15 uur, start 19.30 uur, eind 21.00 uur, borrel tot 21.30 uur
Toegang: alleen voor leden van Communicatiekring Arnhem, reserveren via de inlog. Introducés niet toegestaan
Aantal deelnemers: maximaal 12 personen

Foto copyright Benthem Crouwel Architects

Aanvankelijk was deze Fluistersessie gepland op 18 april: op verzoek van Saskia Bak is er een nieuwe datum geprikt. De aanmelders van destijds ontvingen een persoonlijk bericht.

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

2 thoughts on “7 jun | Fluistersessie met Museum Arnhem

Geef een reactie