ALV 2014 bij Het Gelders Orkest, incl. voorstelling Kwartet

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
23 jan 2014
17:00 uur

Locatie
Musis Sacrum, Arnhem


Met onze Algemene Ledenvergadering zijn we dit jaar te gast bij een organisatie die niet weg te denken is uit Arnhem: Het Gelders Orkest. Samen met hen hebben we een bijzonder programma opgesteld voor onze ALV op donderdag 23 januari 2014.

Zoals bij vele andere culturele instellingen vinden ook bij Het Gelders Orkest grote veranderingen plaats, waarbij de verhouding tussen orkest en publiek wezenlijk anders wordt. Concerten in een ander format, op andere locaties, een actieve rol voor het publiek. Uiteraard hoort daar ook een andere marketing- en communicatiestrategie bij. Een mooi voorbeeld van deze nieuwe aanpak is Kwartet, de voorstelling in samenwerking met  Toneelgroep Oostpool.

Tijdens de ALV, die plaatsvindt in Musis Sacrum, krijgen we een toelichting op de veranderingen bij Het Gelders Orkest. Daarna is er een gezamenlijk diner en als afsluiting wonen we de voorstelling Kwartet bij, in de Stadsschouwburg Arnhem.

Om het bijwonen van de voorstelling Kwartet mogelijk te maken, vragen we jullie om een eigen bijdrage van 10 euro p.p. Deze geldt alleen als je de voorstelling ook daadwerkelijk wilt bijwonen. Betaling gebeurt contant tijdens de ALV.

De ALV is niet toegankelijk voor introducés.

Aanmelden: Aanmelden doe je door UITERLIJK ZONDAG 19 JANUARI een mailtje te sturen naar: info@communicatiekringarnhem.nl

Meld in je mailtje svp:
– je naam en mailadres
– of je de voorstelling Kwartet wel of niet bijwoont (eigen bijdrage 10 euro)
– of je het diner wel of niet bijwoont
– eventuele dieetwensen

Programma:
17.00 uur: Ontvangst in Grand Café Mahler
17.30 uur: Aanvang ALV: verslaglegging vanuit het bestuur
18.00 uur: Presentatie Maartje Broekhans, zakelijk directeur HGO. Waar staat HGO voor, waar komen ze vandaan en waar willen ze naartoe in deze roerige tijden voor cultureel Nederland? Aansluitend een korte toelichting van een van de musici die ’s avonds speelt tijdens de voorstelling Kwartet. Wat gaan we zien, hoe bereiden ze zich voor?
18.45 uur: Aanvang buffet
20.00 uur: Einde ALV, verplaatsing naar Stadsschouwburg
20.15 uur: Aanvang voorstelling Kwartet in Stadsschouwburg Arnhem

 

 

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

8 thoughts on “ALV 2014 bij Het Gelders Orkest, incl. voorstelling Kwartet

  1. Pingback: ALV 2014: te gast bij Het Gelders Orkest | Communicatie Kring Arnhem

  2. Pingback: Vanessa Smith

  3. Pingback: download chrome

  4. Pingback: firefox download

  5. Pingback: java update

  6. Pingback: download skype

Geef een reactie