ALV 2016: ‘speeddaten’ in het Posttheater

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
21 jan 2016
17:00 uur

Locatie
Posttheater


Voor onze Algemene Ledenvergadering zijn we donderdag 21 januari te gast bij Hèt cabaretpodium van het Oosten: het Posttheater in Arnhem. Naast de gebruikelijke verantwoording van het bestuur over het afgelopen jaar en een vooruitblik op 2016, gaan we met alle aanwezigen aan de slag.

Tijdens de brainstorm in oktober werden we geïnspireerd door de kracht en kennis van de aanwezige leden. Hoe goed kennen we elkaar eigenlijk? Kennen we elkaars specialismen? Weten we elkaar te vinden om kennis te delen of te klankborden?

In het theater zetten we onszelf in de spotlight, we gaan met elkaar ‘speeddaten’! Dit doen we onder begeleiding van Sabine de Bruijn. Zij geeft met haar eigen bureau “Dat is de vraag!” trainingen aan het MKB en ZZP’ers op het gebied van sales en effectieve communicatie. Ook geeft zij op verzoek uiteenlopende workshops – zoals speeddaten – en creatieve denksessies.
We besluiten de bijeenkomst met een warm, winters stamppottenbuffet.

Let op: deze bijeenkomst is alleen voor onze leden, er kunnen deze keer geen introducees aangemeld worden!

Programma:
17.00 uur: inloop
17.30 uur: ‘speeddaten’
18.30 uur: algemene ledenvergadering
19.15 uur: buffet en borrel
22.00 uur: einde programma

Locatie en bereikbaarheid:
Het Posttheater, Rosendaalsestraat 27, Arnhem. De locatie is rolstoeltoegankelijk. Het theater ligt pal achter het Velperpoortstation en het bijbehorende busstation. Parkeren van de auto kan op het terrein van het theater zelf.

Deelnemers:

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

8 thoughts on “ALV 2016: ‘speeddaten’ in het Posttheater

  1. Ik ben wel benieuwd hoe ze de vegetariërs gaan bedienen want alhoewel dat prima kan met stamppot, ben ik op officiële gelegenheden nooit verder gekomen dan ‘die ene is zonder spekjes en dan eet u gewoon geen worst’. Oftewel dan kreeg je aardappel met wat groente er doorheen geprakt wat erg saai is. 🙁 en een tikkie onprettige benadering.

Geef een reactie