Connexxion/Breng: de bus in Arnhem en Nijmegen

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
13 dec 2012
16:30 uur

Locatie
Remise Breng


‘Breng’, onderdeel van Connexxion, verzorgt de stads- en streekbussen in de Stadsregio Arnhem Nijmegen. Hoe hou je je personeel op de hoogte van het interne nieuws, als ze hele dagen op de bus zitten? En wat is de beste manier om je reizigers te informeren over ingewikkelde veranderingen als de OV-chipkaart? Op donderdag 13 december zijn we te gast op de remise aan de Westervoortsedijk in Arnhem, voor een kijkje in de keuken.

‘Breng’ – dat staat sinds een paar jaar op de bussen in Arnhem en Nijmegen. Onder deze naam verzorgt Connexxion het stads- en streekbusvervoer in de Stadsregio – een mooi onderwerp dus voor een gecombineerde bijeenkomst van CKA en CKN: traditiegetrouw zijn de leden van CKN immers in december ook welkom op de Arnhemse bijeenkomst.

Hoe verzorg je de interne communicatie als je medewerkers dagelijks vanaf vijf uur ’s ochtends op de bus zitten en uitzwermen over de hele regio? Waarom heet Breng Breng, en wat heeft het met Connexxion te maken? Hoe informeer je de reizigers, vaak ouderen, over ingewikkelde systemen als de OV-chipkaart? En wat doe je met twitterende buschauffeurs?

Het komt allemaal aan de orde tijdens onze bijeenkomst op donderdag 13 december bij Breng in Arnhem. Gastheer is Herman de Gooijer, communicatieadviseur bij Breng.

Programma:
16.30 uur: inloop
17.00 uur: start programma, inclusief rondleiding door de remise
19.00 uur: borrel
19.30 uur: einde programma

Locatie:
Westervoortsedijk 4
6827 AS Arnhem

Klik hier voor een kaartje

(Parkeren is mogelijk op het terrein, en op het kaartje zie je ook welke bussen er in de buurt van de remise komen)

Aanmelden:
leden van CKA kunnen zich na inloggen hieronder aanmelden op de reguliere manier, leden van CKN vragen we zich aan te melden via een mailtje aan info@communicatiekringarnhem.nl

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.