Data in tijden van fakenews – Media Villa Arnhem

Kaart niet beschikbaar

Datum / Tijd
26 feb 2019
19:30 uur

Locatie
Stadvilla Sonsbeek


Interessante partneravond bij Media Villa Arnhem

Data is overal. Blogs zijn volgeschreven, het lekt overal weg en data komt regelmatig voorbij op het journaal. Iedereen heeft er weer een ander beeld bij. Privacy, big data, conversie optimalisatie of de algoritmes van social media. Maar als je verder kijkt en wat mensen er nou echt in de dagelijkse praktijk mee doen, dan valt dat tegen. Het is ook niet makkelijk. Er zijn ontzettend veel metrics die soms ook multi interpretabel zijn. Wie moet je nou geloven?

Daarom is het belangrijk dat iedereen iets beter begrijpt wat data is, hoe het goed en fout gebruikt wordt en hoe je snel kan inspringen op de veranderende wereld. Als growth marketeer bij Marketingfacts ervaarde Danny dagelijks hoeveel er geschreven wordt over (big) data, en tegelijkertijd dat het zo beperkt een eendimensionaal wordt toegepast in de praktijk door marketeers, communicatie-specialisten en ondernemers, en zo niet nog minder door studenten in het hoger beroepsonderwijs. Dat was de reden dat Danny het Basisboek Digital Analytics heeft geschreven, een toegankelijk boek data.

Danny is een all-round digital marketeer met een passie voor data. Danny werkt als databeest bij Burgers’ Zoo waar hij op basis van data steeds relevanter en meer gepersonaliseerd met bezoekers communiceert. Bovendien spreekt Danny regelmatig over digital marketing en digital analytics op evenementen, en is Danny actief als docent om anderen over het onderwerp bij te brengen.

Meer over DannyOosterveer:
https://www.dannyoosterveer.nl
https://twitter.com/DannyOosterveer
https://www.linkedin.com/in/dannyoosterveer

Kosten?
Deelname aan Media Villa Arnhem is gratis. Koffie, thee, en bitterballen betalen wij. De rest is voor eigen rekening. Het is verplicht om je te aan te melden voor de bijeenkomst via deze meetup. We hebben plek voor max. 100 deelnemers per bijeenkomst!

Meer info en (gratis) aanmelden via MEETUP >>

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

Geef een reactie