Denksessie buurthuisrestaurant Brasserie De School in Huis vóór de Wijk

Kaart niet beschikbaar

Datum / Tijd
23 mei 2023
19:00 uur

Locatie
Brasserie De School


UPDATE: Vanwege verdrietige omstandigheden is deze denksessie tot nader order afgelast. We nodigen de deelnemers van harte uit om mee te denken met de sessie over het Modekwartier op 1 juni

Ali en Mina zijn de koks van buurthuisrestaurant Brasserie De School in Huis vóór de Wijk in Malburgen. Zij serveren dagelijks (halal) wereldmaaltijden uit alle windstreken, zowel om af te halen als om ter plekke te nuttigen. Dinsdag 23 mei 2023 gaat de CKA hier op bezoek om mee te denken over een concrete communicatievraag.

Het is buurthuiscoördinator Lars Nieuwenhoff een doorn in het oog dat met name de lunchkaart nog veel vette snacks bevat: broodjes kroket, kipnuggets en frites. Ook de maaltijdservice kan een stuk gezonder. De omslag van veredelde snackbar naar gezond buurthuisrestaurant is inmiddels in gang gezet.

Communicatievraagstuk: hoe nemen we de wijkbewoners (en mogelijk ook de rest van Arnhem) mee in de transitie van veredelde snackbar naar gezond buurthuisrestaurant? Hoe laten we weten dat Brasserie De School een buurthuisrestaurant + terras wordt waar je gezond, gevarieerd, smakelijk en betaalbaar kunt eten?

 

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

Geef een reactie