Digitalisering en slimme technologie | MEDIA VILLA

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
26 mrt 2019
19:30 uur

Locatie
Stadsvilla Sonsbeek


Media Villa Arnhem organiseert iedere laatste dinsdag van de maand een meetup waar ook de leden van CKA welkom zijn. Op dinsdag 26 maart is dat over het onderwerp: Digitalisering en slimme technologie, noodzakelijk voor maatschappelijke groei?

Wat we doen
De Amerikaanse netwerkgigant Cisco lanceerde in 2017 het investeringsprogramma Digitale Versnelling Nederland (DVN) met als doel de digitalisering van de Nederlandse economie en maatschappij te stimuleren. Cisco, de wereldwijde marktleider op het gebied van IT en netwerken is vanuit dit programma een samenwerking aangegaan met de Nederlandse overheid, het bedrijfsleven en het onderwijs. De grote vraag is of de digitalisering en inzet van slimme technologie noodzakelijk is en heeft geleid tot maatschappelijke groei?

Op dinsdag 26 maart neemt Patrick Janssen van Cisco ons mee in zijn visie op de digitale transformatie van de samenleving. Welke technologische ontwikkelingen zien we op dit moment? Wat is daarvan impact op overheden, bedrijfsleven, onderwijs en zorg? Waar staat Nederland en wat betekent dit voor de toekomst van organisaties en werk? Hoe is bijvoorbeeld de marketing bij Cisco de laatste jaren veranderd en wat betekent dit voor de rol van de marketeer?

In het tweede deel van de avond zullen we met elkaar in gesprek gaan over de impact van de digitale transformatie van de samenleving op uw rol in de organisatie. Of dat nu bij de overheid, het bedrijfsleven, het onderwijs of zorg is.

Patrick Janssen is sinds 2012 actief bij Cisco, waarvan de laatste 6 jaar als Marketing Manager. In deze functie wss hij binnen het Nederlandse Management Team eindverantwoordelijk voor de marketingvisie, -strategie en executie van Cisco Nederland. Na zijn studie International Business and Languages aan de HAN is Patrick o.a. werkzaam geweest bij Microsoft als Product Marketing Manager en werkte hij als Channel Marketing Manager bij Ricoh. Vervolgens heeft hij zijn loopbaan voortgezet bij Symantec in de functie van Enterprise Marketing Manager en de laatste 6 jaar dus bij Cisco.

Kosten?
Deelname aan Media Villa Arnhem is gratis. Koffie, thee, en bitterballen betalen wij. De rest is voor eigen rekening. Het is verplicht om je te aan te melden voor de bijeenkomst via deze meetup. We hebben plek voor max. 100 deelnemers per bijeenkomst! Meld je aan via MEETUP >>

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

Geef een reactie