Focus op Focus

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
18 okt 2018
19:15 uur

Locatie
Focus Filmtheater


Op donderdag 18 oktober zijn we te gast bij het gloednieuwe spraakmakende Focus Filmtheater. Daar is veel te zien. En te vertellen. Het filmhuis kreeg namelijk niet alleen een nieuwe locatie, maar ook een compleet nieuwe horeca-hotspot: ‘Focus Eten + Drinken’. Tegelijkertijd geopend met het filmhuis, maar wel degelijk een aparte (commerciële) tak van sport.

En wat doe je dan? Communiceer je samen of apart? Ben je één merk of eigenlijk twee? En hoeveel websites heb je dan? Hoe zorg je er voor dat het publiek beide ‘plekken’ kent? Vanuit marketingcommunicatie een interessante kwestie.

Suzanne Bos (Hoofd marketing), Monique in het Veld (Directeur) en Lotte Hoving (Horeca manager) kunnen niet wachten ons alles te vertellen! Uiteraard maken we ook een rondje door het nieuwe pand en sluiten we – hoe kan het ook anders – af met een film.

Programma
19.15 uur Ontvangst met koffie en thee bij Focus Filmtheater Arnhem
19.30 uur Start bijeenkomst met rondleiding en presentatie
21.00 uur Start film – Start borrel

Locatie
Focus Filmtheater Arnhem, Audrey Hepburnplein 1, 6811 EH Arnhem. Inschrijven voor een rol in deze glansrijke film? Dat kan hieronder!

 


Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

2 thoughts on “Focus op Focus

    • Ha Frank, introducees met communicatie/marketing achtergrond zijn zeer welkom bij de Focus rondleiding en presentatie (excl. film). Laat je ons even weten of je introducee mee gaat? Tot morgen. Groetjes

Geef een reactie