Guido Rijnja – Factor C: Van wie is communicatie eigenlijk?

Guido Rijnja
Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
11 apr 2013
19:30 uur

Locatie
Café-restaurant Diehl


Wat betekent het als je communicatie in het hart van het beleid brengt en samen met beleidsmakers de buitenwereld echt binnenhaalt? Welke rol heb je dan als communicatieadviseur? Is die rol anders dan bij het bedrijfsleven? Is de rol van de communicatieadviseur aan het verschuiven?

Guido Rijnja neemt ons op donderdag 11 april neemt hij ons mee in zijn ervaringen met Factor C en het omgaan met weerstand. Hij gaat in op wat dit vraagt van de rol van de communicatie-adviseur. Ook gaat hij in op de meerwaarde van Factor C voor organisaties, evenals de spanningen die factor C met zich mee kan brengen. Uiteraard is er ruimte voor discussie en vragen.

Guido Rijnja is voor velen een bekende. Hij is erelid van Logeion, werkzaam bij gemeente Rotterdam en stond aan de wieg van Factor C: een aanpak om beleid communicatief te maken. Afgelopen jaar promoveerde hij op zijn proefschrift Genieten van weerstand. Hij is een inspirerend spreker, schrijft regelmatig in vakbladen en schreef eerder het boek De overheid heeft het altijd gedaan.

Meld je snel aan!

Programma
19.00 – 19.30 uur: Inloop
19.30 uur: Welkom
19.35 – 21.15 uur: ‘Van wie is communicatie eigenlijk’ door Guido Rijnja
21.15 – 22.00 uur: borrel

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.