Hoe bereik je jongeren?

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
25 nov 2015
19:30 uur

Locatie
Huiskamer van Coehoorn Centraal


Tijdens de volgende bijeenkomst van de CKA op woensdagavond 25 november behandelen we een mooie communicatiecasus. Met jouw inbreng willen we het Jeugdcultuurfonds Arnhem helpen met hun communicatie. Daar worden zij beter van en door samen te werken met andere leden van de CKA leer jij ook weer van je vakgenoten.

Het Jeugdcultuurfonds Arnhem heeft de ambitie om alle kinderen en jongeren in Arnhem te laten deelnemen aan culturele activiteiten. Ook als er thuis weinig geld is. Maar hoe bereik je deze doelgroep zonder groot communicatiebudget?

Samen met vakgenoten
Wij gaan het Jeugdcultuurfonds helpen met deze vraag. Want onder leiding van Marian van Hooij van Voomies, vormen wij als leden eenmalig een communicatiebureau. Samen met je andere ‘collega’s’ ontleed je het vraagstuk en helpen wij ze op weg met hun communicatie.

Alles is geregeld
Wij zorgen dat alles geregeld is. Een goede briefing, stevige begeleiding en een inspirerende locatie namelijk de Huiskamer van Coehoorn Centraal (Bergstraat 33 in Arnhem)

Meld je snel aan!
Denk en doe je mee? Meld je dan hier aan. De bijeenkomst begint op 25 november om 19.30 uur.

 

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

2 thoughts on “Hoe bereik je jongeren?

  1. Prachtig idee vanuit de brainstorm-sessie. En perfecte timing, zo voor de feest-/kadomaand! Iedereen kan zn steentje bijdragen: participatiemaarschappij, toch?! Kom ook!

  2. Hallo mensen,
    Inderdaad een geweldig idee, maar helaas … niet zo’n goede dag vandaag. Op tijd naar bed dus! Excuses. Succes met de advisering. Tot gauw.

Geef een reactie