Hoe verleidt de provincie kiezers voor 18 maart?

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
23 feb 2015
17:00 uur

Locatie
Geniet in de Weerd


Op 18 maart kunnen we naar de stembus voor de provinciale verkiezingen en de waterschappen. In feite wordt hiermee ook de Eerste Kamer gekozen. Belangrijke verkiezingen dus. Hoe de provincie ons verleidt te gaan stemmen kunnen we op 23 februari horen. Dan neemt Johan Visser ons mee in de uitdagingen die er liggen voor de provinciale verkiezingen.

  • Hoe bereiden een griffie van de provincie en de politieke partijen zich nu voor?

  • Hoe motiveren ze inwoners van Gelderland om te gaan stemmen?

  • Waar kiezen de kiezers dan eigenlijk voor? En hoe belangrijk is de provincie vandaag de dag?

  • Welke rol heeft de communicatieprofessional? Welke uitdagingen liggen er voor een communicatieadviseur van de griffie en wat zijn de hobbels die een adviseur tegenkomt?


Johan Visser is coördinator van de provinciale informatiecampagne en daarnaast woordvoerder van PS.

Andere sprekers tijdens deze bijeenkomst zijn Michiel Scheffer, fractievoorzitter D66, en Dirk Vreugdenhil, actief voor de fractie van de ChristenUnie.

Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen. De bijeenkomst over de provinciale verkiezingen vindt plaats op steenworpafstand van het provinciehuis, namelijk: Geniet in de Weerd, Weerdjesstraat 168, 6811 JH Arnhem. Programma maandag 23 februari: 17.00 uur: Inloop 17.30 uur: Start programma en welkom door Communicatiekring 17.35 uur: Verhaal van Johan Visser over verkiezingen 18.15 uur:Fractievoorzitters worden geïnterviewd en ruimte voor vragen 19.00 uur: Borrel 20.00 uur: Uiterlijk afronding   Meld je aan: introducés zijn welkom!

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

One thought on “Hoe verleidt de provincie kiezers voor 18 maart?

Geef een reactie