Inhaal-Zomercollege Marco de Koning en Alex Sheerazi: 30 oktober

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
30 okt 2012
18:30 uur

Locatie
Grand Café Metropole


De uitgestelde Zomercolleges van Marco de Koning en Alex Sheerazi vinden dinsdag 30 oktober plaats, in Grand Café Metropole aan de Steenstraat in Arnhem.


De Zomercolleges van 2012. Ze waren een succes, al waren het er maar twee. Want Marco de Koning (o.a. PR-manager van de Toppers, ja! van Gordon en Geer, weet je wel) en Alex Sheerazi (communicatiemanager van de Noord-Zuidlijn, in Amsterdam, een groots en spannend project!) moesten afzeggen. Het college met Marco moesten we afzeggen, Noëlle Aarts deed het (grandioos!) zonder Alex.

En nu hebben we Marco én Alex samen, op dinsdag 30 oktober, over reputatiemanagement. Hoe zou Marco het doen als communicatiemanager van de Noord-Zuidlijn? En Alex als PR-manager van gekke types als de Toppers? Kortom: het wordt een bijzondere avond.

Programma
Inloop: 18.30 uur
Start: 19.00 uur
Einde: uiterlijk 22.00 uur (exclusief naborrelen).

Locatie
Het inhaal-Zomercollege vindt plaats in Grand-Café Metropole, aan de Steenstraat 68 in Arnhem, vlak bij NS-station Arnhem Velperpoort (rechtstreekse treinverbinding naar Nijmegen). Klik hier voor route-informatie.

Aanmelden
Zin in nóg een Zomercollege, al is het dan al eind oktober? Geef je snel op, door een mail te sturen aan info@communicatiekringarnhem.nl met daarin je naam, en geef svp ook aan of je lid CKA, lid CKN of introducee bent. De leden die zich eerder opgaven voor de colleges in september hebben voorrang en met 50 aanmeldingen is het vol.

Kosten
Niet eerder opgegeven voor Zomercollege 2 en/of 3 en deze wel volgen? De kosten bedragen € 25,- voor leden en € 35,- voor niet leden. Behalve een inspirerend college, krijg je daar ook een hapje en drankje voor. Je inschrijving is definitief na ontvangst van het ‘collegegeld’ op 31.65.56.815 t.n.v. Communicatiekring Arnhem te Arnhem o.v.v. je eigen naam en ’30 oktober’.

Had je je destijds al opgegeven en betaald voor Zomercollege 2 en/of 3? Dan is dit inhaal-Zomercollege gratis.


Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.