Jaarlijkse ledenvergadering 29 januari 2015.

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
29 jan 2015
17:00 uur

Locatie
Inspiratiehuis Arnhem


Onze ledenvergadering wordt dit keer gehouden op weer een bijzondere plek in Arnhem, namelijk het Inspiratiehuis Arnhem van Maria Mazarakis – zie www.inspiratiehuisarnhem.nl – in combinatie met De Kookplaats. Beide gelegen op het Energy Bussinesspark (het voormalig KEMA-terrein) in Arnhem.

InspiratiePodium
We gaan een (verkorte) InspiratiePodium-avond meemaken waarbij twee leden van onze eigen communicatiekring vertellen over de achterkant van hun CV. Ze vertellen ieder hun persoonlijke verhaal over hun passie, hartstocht en levenspad. Verhalen die in de kern gaan over geluk en plezier, over de beren en veren op zijn of haar pad en wat deze hem of haar hebben gebracht, om links- of rechtsom datgene te doen wat ze het liefst willen. De thema’s van de sprekers zijn natuurlijk persoonlijk en daardoor zeer divers.

Wie eerder een bijeenkomst van Maria heeft bijgewoond, weet dat zij hier een heel bijzondere bijeenkomst van maakt. Zij faciliteert graag omvangrijke ontmoetingen waarbij er bij het luisterend publiek, in de ontmoeting met de verhalen, ruimte ontstaat om ook zichzelf te ontmoeten. Ieder leven (b)lijkt een zoektocht te zijn naar mooie wegen. Wie vanuit verwondering kan kijken, luisteren en ervaren, kan opnieuw ontdekken.

Het InspiratiePodium wordt ondersteund met muziek!

Eten bij De Kookplaats
Na het InspiratiePodium in het Inspiratiehuis, gaan we gezamenlijk naar De Kookplaats waar we ons officiële deel houden. Ook zullen we hier heerlijk eten.

Programma:
17.00 uur                  Inloop
17.30 uur                  Start InspiratiePodium
18.30 uur                  Naar De Kookplaats
18.45 uur                  Officieel deel & eten en drinken

Geef je snel op!
Deze bijeenkomst is helaas niet toegankelijk voor introducees.

 

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

8 thoughts on “Jaarlijkse ledenvergadering 29 januari 2015.

  1. Dag CKA-collega!

    Klopt het dat de ledenvergadering is volgeboekt? De informatie op de pagina is verwarrend: ‘geef je snel op’ en toch ‘volgeboekt’? Ik heb ook nog geen aankondiging van de ledenvergadering gezien, behalve de oproep om mee te doen aan de inspiratiesessies – heb ik op gereageerd op 02-12 maar ook niets op teruggehoord. En ook op een mail aan Peter Drent (verzoek om factuur van zomercursus) heb ik nog geen antwoord. Kun je even checken of ik wellicht niet goed in het mailbestand sta?

    Met groet,
    Jitske

Geef een reactie