Kennissessie ‘Datagedreven Communicatie & Smart Content’

Kaart niet beschikbaar

Datum / Tijd
28 sep 2023
15:30 uur

Locatie
Coöperatie VGZ


Wil jij weten waarom data zorgen voor betere resultaten van (de) communicatie(inspanningen)? Of ben je gewoon nieuwsgierig hoe data kunnen bijdragen aan effectieve content?

Kom dan donderdag 28 september naar de CKA kennissessie ‘Datagedreven Communicatie & Smart Content’.

De kennissessie wordt verzorgd door Paul Gremmen van Contenture en start met een korte theoretische introductie. Daarna laten Paul en Maarten aan de hand van best practices zien hoe je datagedreven communicatie in de praktijk toepast. En natuurlijk ook welke resultaten dat oplevert.

RIVM, ProRail

Ze illustreren met voorbeelden dat smart content echt impact maakt. Dat doen ze aan de hand van data-inzichten, how-to’s en cases van onder meer RIVM, ProRail en de drinkwaterbedrijven. Zo wordt voor iedereen inzichtelijk waarom data onmisbaar worden in het werk van de communicatie-expert.

Tijdens de kennissessie leer je meer over:

  1. hoe je met een blind spot analyse reputatieschade kunt voorkomen

  2. hoe inzicht in de informatiebehoefte van je doelgroep helpt om communicatiedoelen te realiseren

  3. hoe je als communicatie-expert je team kunt ondersteunen om in deze complexe emotiemaatschappij – vol desinformatie – mensen wél te bereiken

  4. en nog veel meer natuurlijk


Case VGZ

Voor deze sessie zijn we gast bij VGZ. Jaap de Bruijn, stakeholdermanager bij VGZ, zal ook vertellen over hoe het bedrijf data inzet voor hun campagnes. De afdeling Corporate Communicatie & Public Affairs selecteert op basis van stakeholderanalyses relevante thema’s voor de positionering en thematische campagnes. Die worden ondersteund met smart content waarnaar in de campagnes en door relaties wordt gelinkt. Zo ontstaat een datagedragen contentstrategie aansluitend bij interesses en posities van relevante stakeholdergroepen.

Datum: donderdag 28 september 2023

Locatie: VGZ (Nieuwe Stationsstraat 12 / Navigatie-adres: Willemstunnel 1 6811 KZ Arnhem)

Tijd: 16.00 – 17.30 uur (inloop 15.30 uur + borrel na afloop)

Introducé mee?

Heb jij een collega, communicatievriend of kennis voor wie deze sessie ook interessant is? Neem hem/haar dan mee – elk CKA-lid mag gratis één introducé meenemen.

 

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

One thought on “Kennissessie ‘Datagedreven Communicatie & Smart Content’

Geef een reactie