26 sep | MediaVilla met Daan Roosegaarde

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
26 sep 2017
19:00 uur

Locatie
Stadhuis Arnhem


Waar kunst en techniek samenkomen.

Daan Roosegaarde is door MediaVilla en de Gelderse Einstein Week uitgenodigd op de bekende laatste dinsdag van september, ditmaal in het Stadhuis van Arnhem. Gaan Kunst & Techniek samen? Jazeker! Dat bewijst Daan Roosegaarde keer op keer. Denk bijvoorbeeld aan zijn Smart Highway, waar een weg overdag oplaadt en ’s nachts licht geeft. Of aan Het Waterlicht, een virtuele overstroming. Of aan het Smog Free Project, een installatie die smog omzet in diamanten.

De Gelderse Einstein Week organiseert nog meer interessante lezingen die week, waarin bekende experts en wetenschappers ons meenemen in de wereld van innovatie en techniek. MediaVilla heeft zich verbonden aan het verhaal van Daan Roosegaarde. Hij zorgt voor bewustwording, discussie en aandacht voor belangrijke maatschappelijke vraagstukken. En wil ook graag met jou in gesprek komen.

De lezing is voor iedereen toegankelijk, vol=vol, dus wees er snel bij! Je meldt je rechtstreeks aan via MeetUp van MediaVilla. Kijk voor het volledige programma op Gelderse Einstein Week. Grote kans dat je nog meer interessante lezingen tegenkomt.

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

Geef een reactie