Ontdek je eigen creativiteit met Loesje

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
20 mei 2014
18:30 uur

Locatie
Grand Café Arnhems Meisje


Loesje is een écht Arnhems meisje. Iedereen kent Loesje van haar posters, boeken en kalenders, maar weet je dat zij ook lezingen en workshops geeft? Op dinsdag 20 mei komen de vrienden van Loesje bij de Communicatiekring op bezoek. Zij vertellen wat Loesje doet, hoe ze dit doet en hoe je dit eventueel in je eigen organisatie kunt inzetten.

Loesje kan in organisaties goed worden ingezet bij een teambuilding, een fusie, een nieuw traject, een moeilijk bespreekbaar thema of een probleem dat moet worden opgelost. Misschien is het dus wel een passend middel om binnen jouw organisatie in te zetten!

evert loesje

Evert Burggrave, voorzitter CKA en marketingmanager bij Introdans volgde in 2011 met de gezamenlijke Arnhemse culturele instellingen een Loesje workshop om hun actie tegen de bezuinigingen op cultuur kracht bij te zetten. “Het was een geweldige en creatieve manier om los van alle logo’s en huisstijlen een gezamenlijk appèl te ontwikkelen.”

De vrienden van dit Arnhemse meisje halen je uit je comfortzone en dagen je uit om creatief te zijn en out of the box te denken. En dan komen de oplossingen vaak uit onverwachte hoek. Wie weet ontspruiten er uit de Communicatiekring wel een paar frisse Loesje posters!

Programma
18.30 uur ​inloop
19.00 uur​ start programma
19.05 uur​ Loesje vertelt haar verhaal
19.20 uur ​Loesje start met de workshop
21.15 uur ​Loesje sluit af & borrel met Loesje
22.00 uur​ Einde programma

 

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

One thought on “Ontdek je eigen creativiteit met Loesje

  1. Pingback: Ontdek je eigen creativiteit met Loesje | Communicatie Kring Arnhem

Geef een reactie