Rijnboog: communicatie rondom een project van lange adem

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
13 nov 2012
16:30 uur

Locatie
Rijnboogwinkel


Rijnboog. Er is veel om te doen geweest en nog steeds is het een spannend project. Op dinsdag 13 november nemen we een kijkje in de keuken van dit communicatietraject met lange adem, met de projectmanager en de communicatieadviseur van Rijnboog.


‘Met de plannen om aan het Paradijs een nieuw cultureel kwartier te vestigen, begon in januari 1998 een lang traject, dat uiteindelijk uitmondde in Rijnboog. In de winter van ’98 was realisatie in vijf jaar nog het uitgangspunt.’ (bron: Gelderlander, 26 september 2008)

Inmiddels is de haven weggestemd, en bestaat de website ‘arnhemwilookgeenkunstencluster.nl’. Maar er wordt inmiddels wél in het gebied gebouwd. Het kenniscluster heeft het hoogste punt bereikt en wordt in september 2013 opgeleverd, mét een ondergrondse verbinding met de historische kelders in de Rijnstraat. Het Nieuwe Plein is opnieuw ingericht en was voor de zomer klaar. En er gebeurt nog veel meer.

Op dinsdag 13 november nemen we een kijkje in de keuken van Rijnboog. Ien van der Coelen, projectmanager Rijnboog, ontvangt ons graag in de Rijnboogwinkel aan de Broerenstraat in Arnhem. Ook de communicatieadviseur van het project is er dan bij.

Rijnboog. Er is veel om te doen geweest en nog steeds is het een spannend project. Hoe is het om projectmanager te zijn van dit project? Hoe beweeg je je in het politiek gevoelige krachtenveld, ook nog ’s flink gevoed door de (vastgoed-)crisis?

Het project startte in 1998. In communicatieland is sindsdien veel veranderd door de steeds grotere rol van social media. Wat betekenen die veranderingen voor Rijnboog en hoe speelt de rol van communicatie daar op in?

Programma:
16.30 uur Inloop
17.00 uur Start programma
19.00 uur Einde programma, met een hapje en een drankje

Locatie:
Rijnboogwinkel, Broerenstraat 14 in Arnhem
Klik hier voor een kaartje


Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.