Ron van der Jagt over reputatiemanagement

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
24 sep 2012
18:30 uur

Locatie
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen


Reputatiemanagement is dit jaar het thema van de Zomercolleges. Sprekers zijn onder meer Ron van der Jagt, partner bij de Reputatiegroep en voorzitter van Logeion, Noëlle Aarts, hoogleraar Strategische Communicatie aan de UvA, en Marco de Koning van Royal Promotions, het PR-bureau van onder meer de Toppers en diverse grote Nederlandse musicals.


Van levensbelang
Om te begrijpen waarom reputatiemanagement voor bedrijven en organisaties van levensbelang is, hoef je slechts een paar dagen het nieuws bij te houden. Zeker sinds het uitbreken van de kredietcrisis buitelen de voorbeelden over elkaar heen van organisaties die hun goede reputatie zien wankelen of omvallen door ondoordachte transacties, hoge bonussen of de handel en wandel van haar bestuur. Een kleine greep: woningcorporaties Rochdale en Vestia, hogeschool InHolland, T-Mobile, ING.

Wat kunnen organisaties doen om dergelijke ‘bedrijfsongevallen’ te voorkomen? Hoe bed je reputatiemanagement structureel in je organisatie in? En wat zijn de laatste inzichten en ontwikkelingen op dit gebied? Tijdens de Zomercolleges 2012 praten we je helemaal bij.

Ron van der Jagt is partner bij de Reputatiegroep en voorzitter van Logeion. Hij adviseert het bedrijfsleven en de overheid over onder meer corporate communicatie, positionering en reputatiemanagement, en schreef onder meer het boek ´Corporate reputatiemanagement´. In zijn college op dinsdag 18 septembergeeft hij een overzicht van de actuele ontwikkelingen op het gebied van reputatiemanagement, gelardeerd met inspirerende voorbeelden uit zijn dagelijkse praktijk.
Naast Ron van der Jagt is deze avond ook Elbrich Raessen te gast, van de afdeling Corporate Communicatie van SNS Reaal. Zij licht toe hoe haar organisatie reputatiemanagement met succes in praktijk brengt.


Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.