Zomerborrel: de Kunst van het communiceren, in het Museum voor Moderne Kunsten Arnhem

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
19 jun 2012
16:30 uur

Locatie
MMKA


Voor de Zomerborrel van de Communicatiekring Arnhem zijn we dinsdag 19 juni te gast bij het Museum voor Moderne Kunsten Arnhem (MMKA), inclusief toegang tot de bijbehorende tentoonstelling én een lekker diner.


Dit jaar zijn we van harte welkom in het MMKA waar de tentoonstelling ‘Tegenpolen’ staat. Voor de eerste keer in Nederland een tentoonstelling over Pools design uit de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw. Een onbekende periode uit de Poolse design geschiedenis. Hedwig Saam, directeur MMKA, vertelt ons er meer over.

Inloop is om 16.30 uur, via de museumwinkel waar we een kaartje voor de tentoonstelling krijgen. In het museumcafé, met prachtig panorama, staan koffie, thee en iets lekkers klaar. We krijgen meer te horen over ‘Tegenpolen’, het publieksgerichte beleid en de publiciteit van het MMKA. Natuurlijk is er een rondleiding. En zoals het hoort bij de Zomerborrel, zijn het eten en drinken piekfijn verzorgd (laat dat maar aan het MMKA over). Wanneer de avond eindigt weten we nog niet. Meld je nu aan!

Introducees zijn welkom! We vragen aan hen wel een eigen bijdrage van 10 euro, om de kosten van het diner (deels) te drukken. Graag contant meenemen.

(Afbeelding: Wojciech Fangor, Caracters, 1950, oil on canvas. Muzeum Sztuki, Lodz)


Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.