Zomerborrel met Cirque de la Liberté

Kaart niet beschikbaar

Datum / Tijd
20 jun 2019
18:00 uur

Locatie
ASM Haven


Een bijzondere locatie is het zeker geworden. De zomerborrel van 2019 vindt plaats op de Stadsblokkenweg 25 (waar is dat?!). We gaan namelijk naar Cirque de la Liberté!


Iedere zomer organiseert Cirque de la Liberté een voorstelling op het water bij de Stadsblokken. Het is een circus in de traditie van het beroemde Cirque du Soleil. Een spraakmakende show met clownerie, acrobatiek, theater, muziek, zang én een opblaasbare olifant op unieke locatie.

Met eten! Circus is van oorsprong ‘Volksvermaak’. Bedoeld voor jong en oud, arm en rijk en mensen van alle culturen. Circus brengt iedereen op de been om als één grote familie te genieten van een groot avontuur. En wat is er dan leuker dan samen eten. We bieden dan ook de mogelijkheid met alle CKA leden aan de schuiven voor een bord vol ‘spaghetti met olifantentranen’ bereid door Dudok Arnhem op locatie bij de Stadsblokken.

De organisatie van Cirque de la Liberté komt ons speciaal welkom heten en neemt ons met zevenmijlslaarzen mee in het communicatieprogramma dat ze ieder zaal uitrollen.

Het programma
18:00 Verzamelen bij ingang van Cirque de la Liberté
18:15 Aan tafel
19:30 Ontmoeten rest van leden die niet mee eten
20:00 Voorstelling
21:00 Borrel

Meld je aan!
We hebben in totaal 25 plekken te vergeven dus wees er snel bij!
Je kunt je inschrijven voor eten + voorstelling + borrel of, als je het eten niet gaat redden, kun je je ook inschrijven voor alleen de voorstelling + borrel. Meld je aan door te registreren en meld hieronder in een reactie of je voor pakket 1 (eten + voorstelling + borrel) komt of voor pakket 2 (voorstelling + borrel).

Kosten
Zoals bij iedere zomerborrel is er een eigen bijdrage van 10,-
Deze kun je contant betalen tijdens de zomerborrel of overmaken aan: NL66RABO0316556815 (vermeld even ‘Zomerborrel’ erbij) of we sturen je een Tikkie.

Hoge hakken, of toch liever een dikke trui?
Hoge hakken zijn op deze locatie niet handig en vergeet niet een trui/jas mee te nemen, het kan ‘s avonds aan het water koel zijn.

Meer info en bereikbaarheid >>

Note: de voorstelling gaat in principe altijd door, alleen als de veiligheid van de acteurs in gevaar komt krijg je ter plekke vouchers om de voorstelling op een andere dag te kunnen gaan zien. Het eten en de borrel zijn ‘overdekt’ en gaan dus zeker door! Het is een inspirerende plek waar we sowieso een heel gezellige avond zullen beleven, mét of zonder voorstelling ????.


Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

13 thoughts on “Zomerborrel met Cirque de la Liberté

Geef een reactie