Zomercollege 1 | di 13/9 | Arne Keuning

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
13 sep 2016
19:00 uur

Locatie
Coehoorn Centraal


Eén van de oprichters van The International Listening Association, Ralph Nichols, zei ooit: “The basic of all human needs is the need to understand and be understood. The best way to understand people is to listen to them.”

Deze zomer leggen we ons oor te luister. In de drie zomercolleges maken we kennis met de verschillende aspecten van luisteren. Theorie en praktijk. We gaan zelf luisteren maar ook ervaren hoe goed er naar ons geluisterd wordt. Want luisteren lijkt zo vanzelfsprekend, maar kun jij het goed? En waarom is het zo belangrijk, wat levert het je op? Hoe zet je luisteren in in ons vak? Kun je goed luisteren leren?

Aan het eind van de reeks zomercolleges van CKA weet je het allemaal. Omdat je goed geluisterd hebt naar…

di 13 september | Arne Keuning | 19.00 uur
Luisteren? Dat doe je offline met je oren en online met je ogen? Of niet? Social listening staat centraal bij het eerste Zomercollege. Arne Keuning vertelt ons op 13 september alles over social listening van strategie tot monitoring. Over hoe dit processen in organisaties kan helpen en sturen. Hoe je als communicatieprofessional kunt weten wie er over jouw organisatie praat en hoe je die kennis kunt gebruiken om het nog beter te doen. En dus is social listening veel meer dan webcare.
Arne Keuning is adviseur, trainer en projectmanager. Samen met Marco Derksen werkt hij vanuit Upstream aan opdrachten voor klanten. Hij is mede-organisator van het Social Service Congres en regelmatig blogger op Marketingfacts. Met zijn ervaring bij gerenommeerde organisaties en merken als TUI, kieskeurig.nl en diverse overheidsorganisaties kan hij ons heel veel vertellen en laten zien over de waarde van social listening voor het communicatievak. Luister (en doe) mee op dinsdag 13 september.

Programma |
19.00 uur Inloop & ontvangst
19.30 uur Start college
21.00 uur Afsluiting college
21.05 uur Borrel (hapjes en 1e consumptie van de Communicatiekring, daarna op eigen kosten).

Aanmelden | Geef je snel op voor dit zomercollege door hieronder een plekje te reserveren. Introducés zijn welkom. Je inschrijving is definitief na ontvangst van het ‘collegegeld’ op NL66RABO0316556815 t.n.v. Communicatiekring Arnhem o.v.v. je eigen naam en ‘zomercollege 13 september’ of ‘passe partout’.

Kosten | Deelnemen aan de Zomercolleges kost € 25,- per college. Het is voordeliger een passe-partout te kopen voor drie bijeenkomsten voor € 50,-. Leden van Communicatiekring Nijmegen maken het collegegeld over en melden zich aan via info@communicatiekringarnhem.nl

Voor de zomercolleges geldt ‘betaald is betaald’. We storten geen geld terug, maar jouw plaats in het zomercollege is wel overdraagbaar. Dus mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, dan kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan. Stuur ons dan even een e-mail zodat wij weten wie wij in jouw plaats kunnen verwachten.

 

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

Geef een reactie