Zomercollege: Roos Vonk

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
10 sep 2014
17:30 uur

Locatie
Rozet


Op woensdag 10 september trappen we de zomercollega’s af met Roos Vonk, hoogleraar sociale psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Verandering: wat doet dat met je? En welke invloed heeft dat op houding en gedrag van het ‘sociaal kapitaal’? Wat is de reden dat mensen in een veranderende organisatie wel -of juist absoluut niet- willen bewegen? En hoe speel je hier als adviseur op in? Communicatie bij verandering bekeken vanuit de psychologie, het belooft een prikkelende avond te worden!

Programma:
17.00 uur Inloop & Ontvangst
17.30 uur Start college
19.00 uur Afsluiting college
19.05 uur Borrel (1e consumptie van de Communicatiekring, daarna op eigen kosten).

Aanmelden
Geef je snel op voor dit zomercollege door hieronder een plekje te reserveren. Introducés zijn welkom. Je inschrijving is definitief na ontvangst van het ‘collegegeld’ op NL66RABO0316556815 t.n.v. Communicatiekring Arnhem o.v.v. je eigen naam en ‘zomercollege 10 september’ of ‘passe partout’.

Kosten
Deelnemen aan de Zomercolleges kost € 25,- per college. Het is voordeliger een passe-partout te kopen voor drie bijeenkomsten voor € 50,-.

Voor de zomercolleges geldt ‘betaald is betaald’. We storten geen geld terug, maar jouw plaats in het zomercollege is wel overdraagbaar. Dus mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, dan kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan. Stuur ons dan even een e-mail zodat wij weten wie wij in jouw plaats kunnen verwachten.

 

Reserveren

U moet ingelogd zijn om u aan te kunnen melden.

Geef een reactie